24. september 2020
Steen Rasmussen og Michael Wikke optog torsdag i Ledøje.
gallery icon

Se billedserie

Steen Rasmussen og Michael Wikke optog torsdag i Ledøje.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Wikke & Rasmussen laver julekalender

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Wikke & Rasmussen laver julekalender
Opdateret 30. januar 2012 kl. 08:09
Egedal - 27. januar 2012 kl. 04:01
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Hvis du ser en kendt skuespiller i Ledøje eller omegn i den kommende tid, så kan det være én, der er med i DR's julekalender 2012.

Det kendte makkerpar Wikke & Rasmussen, der har skrevet manuskriptet til julekalenderen og instruerer den, er nemlig i fuld gang med optagelserne. De har produktionsselskabet Græsted Film & Fjernsyn ApS, og torsdag var de i Ledøje for at filme.

Men selv om optagelserne er i gang, så er julekalenderen indtil videre omgærdet af hemmelighedskræmmeri, så det er ikke meget, Frederiksborg Amts Avis kan lokke ud af Anne-Marie Vidkjær, der er line-producer i DR.

- Folk ved jo heller ikke, hvad der er i gaverne til jul, forklarer hun om baggrunden for, at DR holder kortene tæt til kroppen indtil videre.

Udover at Wikke & Rasmussen instruerer, så vil hun godt røbe, at julekalenderen kommer til at hedde "Julestjerner" og udover mere eller mindre kendte voksen-skuespillere, så er der tre børn i hovedrollerne.

Handlingen i julekalenderen og hvem, der spiller med, vil DR først løfte sløret for på et senere tidspunkt, men ifølge Anne-Marie Vidjær kommer den til at foregå et fiktivt sted i Danmark.
Har debatten om sexisme taget overhånd?