14. april 2021
En stolt Karin Jensen fra Today kunne - flankeret af Danske Banks filialdirektør og Lokalavisens salgschef Peter Darum -  glæde sig over kåringen.
gallery icon

Se billedserie

En stolt Karin Jensen fra Today kunne - flankeret af Danske Banks filialdirektør og Lokalavisens salgschef Peter Darum - glæde sig over kåringen.
Foto: hgg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinderen fundet: Karin har 'Årets Butik'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinderen fundet: Karin har 'Årets Butik'
Egedal - 06. marts 2021 kl. 08:04
Af Henrik Gregersen

"Det skal fejres sammen med kunderne. Det er jo dem, der har peget på os, og så vil vi gerne give noget igen. Jeg ved ikke lige hvordan, men på en eller anden måde skal det gives tilbage til dem."

Sådan lød det fredag eftermiddag fra indehaver Karin Jensen, da Danske Bank og Lokalavisen Egedal troppede i butikken Today for at overraske hende og personalet med prisen som 'Årets Butik' i Egedal Kommune.

Med prisen fulgte en check fra Danske Bank på 10.000 kroner.

Første - og sidste

For lidt mere end et år siden var Today den første af 12 butikker, der i løbet af 2020 blev kåret til 'Månedens Butik.'

Efterfølgende blev feltet barberet ned til fire butikker, der var nomineret til fire butikker, der var med i opløbet om at blive kåret til årets butik.

De tre andre i puljen var Dyrene på Torvet, Centerkiosken/Skjold Burne og Stenløse Boghandel.

"Det gør mig jo endnu mere stolt, når man ser, hvilke butikker, vi har været oppe imod. For der er mange, der gør en rigtig stor indsats, konstaterede Karin Jensen.

Det sagde kunderne

Op til kåringen har Lokalavisens læsere både med kommentarer på Facebook og en afstemning på hjemmesiden sn.dk været med til at præge dommeres valg.

"Borgerne i Egedal og omegn har været gode til at stemme på mange forskellige detailbutikker, og vi har udover antallet af stemmer kigget grundig på begrundelserne for nomineringerne," lød det fra Danske Banks filialdirektør Helen Kuhre i sin tale til vinderen:

I opløbet om årets butik har kunderne blandt andet skrevet følgende om Today:

  • De er opfindsomme, fantasifulde, modige og glade og service mindede.
  • Den butik har det hele og lidt til
  • Julen 2020 bød på søde nisse historier som var hyggelige og sjove at læse.
  • De har været supergode til at tænke ud af boksen, at komme hjem i stuerne hos kunderne og opdatere os på nyheder og gode tilbud.
  • Super service, ærlighed, godt humør, bredt sortiment, god foretningssans og I ved hvad kunderne vil ha’, kundepleje og kreativitet er ord, der kendetegner byens bedste tøjbutik

Og rosen kom ikke kun fra kunderne. Også Lokalavisen Egedals salgschef Peter Darum havde roser til Today - og det lokale erhvervsliv:

"Der er rigtig mange der har gjort en helt ekstraordinær stor indsat her i Coronatiden, og knoklet rigtig mange timer, for at give de handlende den bedste oplevelse og service i en svær tid for alle. Det passer lige ind i det, vi som dommerkomite gerne vil sætte ekstra fokus på," konstaterede han forud for overrækkelsen af blomster, diplom og Danske Banks check

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?