23. juni 2021
Claudia Rex og Heid Noer-Hvarre har fundet sammen om Det Danske Bryllupskompagni, der guider brudepar hele vejen, så brylluppet og den store dag bliver perfekt. Foto: Det Danske Bryllupskompagni
Claudia Rex og Heid Noer-Hvarre har fundet sammen om Det Danske Bryllupskompagni, der guider brudepar hele vejen, så brylluppet og den store dag bliver perfekt. Foto: Det Danske Bryllupskompagni
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vild med dans stjerne hjælper brudepar: Få styr på bryllup og ro i maven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Vild med dans stjerne hjælper brudepar: Få styr på bryllup og ro i maven
Opdateret 09. maj 2021 kl. 10:31
Egedal - 09. maj 2021 kl. 09:55
Af Annemette Ross Jensen

Kirke eller rådhus, invitationer, vielsesringe, mad, drikke, bordplan, toastmaster, traditioner, kage, musik og de rigtige trin til brudevalsen.

Der er nok at tænke på, når et frieri skal udmøntes i et bryllup, og nu er der hjælp at hente i Det Danske Bryllupskompagni.

Bryllupskompagniet tilbyder et online værktøj, der guider brudeparret igennem planlægningen af den store dag ned til den mindste detalje.

- Vi vil hjælpe brude - for det er især brude - men også brudepar med at skabe ro i maven, siger Heidi Noer-Hvarre. Hun har startet Det Danske Bryllupskompagni sammen med en af kommunens kendte borgere radiovært, influencer og tidligere Vild med Dans-vinder Claudia Rex.

Da Claudia skulle giftes med sin udkårne, skuepiller og tv-vært Pelle Emil Hebsgaard, i 2018, brugte parret netop Heidi Noer-Hvarre og hendes firma TwoHearts som bryllupsplanlæggere. Heidi og Claudia fandt hurtigt en fælles energi, og bagefter kontaktede Heidi så Claudia med ideen om at lave et let tilgængeligt værktøj, så brudepar selv kan planlægge deres bryllup på samme måde som en bryllupsplanlægger.

- Jeg syntes, det lød rigtigt spændende. Jeg synes, konceptet er helt genialt, og det er ikke set i Danmark før, siger Claudia, der har en baggrund inden for marketing og synes, det er helt fantastisk at arbejde med bryllupper.

- Det er jo glade mennesker, siger hun.

Ideen er, at folk selv kan planlægge de enkelte faser ved hjælp af en række pakkeløsninger, der findes på bryllupskompagniets website www.detdanskebryllupskompagni.dk.

I alt har parret skabt 53 dokumenter og 57 videoer med gode råd, tips og tricks, og samlet det hele i tre faser:

Første fase; Starten af planlægningen.

Anden fase; Planlægning af selve brylluppet.

Tredje fase; Planlægning af de sidste detaljer.

Pakkerne kan købes separat elller samlet i »Den komplette planlægning«. Udover en besparelse i tid og penge giver den komplette løsning to bonusser med i købet: Online-undervisning i brudevals med Claudia Rex og online-sparring med Heidi og Claudia. Samtidig er det langt billigere end at hyre en planlægger til at stå for hele brylluppet.

- Det er ikke alle, der har råd til det, men her får de alle de redskaber og den viden, som kan spare dem for den dyre bryllupsplanlægger, siger Claudia.

- Det er minimum en femtedel af prisen at bruge vores koncept frem for en bryllupsplanlægger, siger Heidi. Hun har stadig sit firma TwoHearts, men ser ingen problemer i at starte en billigere onlinekonkurrent til det.

- Jeg tror, der er et marked for begge dele, siger hun.

Det Danske Bryllupskompagni har været i gang i en måneds tid.

- Jeg synes, vi har fået rigtigt mange positive tilbagemeldinger, og der er rigtigt meget trafik på hjemmesiden. Jeg arbejder med influencere, og de synes, det er genialt, så vi har fået den bedst tænkelige start, siger Claudia.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?