5. marts 2021
Udendørsleg kræver varmt overtøj, og det samler EGFO nu ind til familier, der er blevet ramt på økonomien under Coronakrisen . Privatfoto
Udendørsleg kræver varmt overtøj, og det samler EGFO nu ind til familier, der er blevet ramt på økonomien under Coronakrisen . Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil sikre varmt tøj til alle børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil sikre varmt tøj til alle børn
Egedal - 19. februar 2021 kl. 18:26

Egedal Forældreorganisation, EGFO, har startet en indsamling af udendørs-tøj til de af kommunens familier, som er økonomisk pressede i corona-krisen.

I en pressemeddelelse konstaterer organisationen, at børnene i kommunens dag- og fritidstilbud er langt mere udendørs på grund af Corona. Samtidig oplever endnu flere familier, at pengene er små efter et år med restriktioner, og de kan heller ikke købe tøj i genbrugsbutikkerne for tiden.

»De familier i Egedal Kommune vil vi gerne hjælpe i EGFO. Vi har derfor startet en indsamling, hvor vi modtager og videregiver brugt overtøj i str. 74-128.«, skriver EGFO, der allerede har opbygget et godt lager af termotøj, flyverdragter, vinterstøvler, huer og vanter. I skrivende stund har den hjulpet et par håndfulde familier takket være andre forældre, som har været hurtige og afleveret udetøj, de ikke længere har glæde af.

»I samarbejde med kommunens områdeledere har EGFO fået beskeden helt ud i de fleste af dagtilbuddene i kommunen, hvor opbakningen har været stor og rørende, skriger EGFO, der kan kontaktes på mail på kontaktegfo@gmail.com.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?