8. juli 2020
Ib Sørensen (t.v.) fulgte andefødderne ud i Storesø Lyngen, da han og Bo Vesth (t.h.) indviede byrumsforsøget. Foto: Allan Nørregaard
Ib Sørensen (t.v.) fulgte andefødderne ud i Storesø Lyngen, da han og Bo Vesth (t.h.) indviede byrumsforsøget. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Videre med skolesalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Videre med skolesalg
Opdateret 28. juni 2020 kl. 09:56
Egedal - 27. juni 2020 kl. 05:55
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et enigt Egedal Byråd har sagt god for at indgå udviklingsaftaler med investerorer, der skal udarbejde udviklingsplan og lokalplan for henholdsvis Toftehøjskolegrunden og Søagerskolegrunden.

Formanden for Planudvalget Ib Sørensen (S) gjorde opmærksom på, at investorerne i Ølstykke skal udarbejde en større plan, der omfatter Ølstykke Stationsby, hvor der i øjeblikket er byrumsforsøg i gang. Det havde han mærket på sin egen krop, da han fulgte andefødderne fra torvet ud i Storesø Lyngen, som et led i forsøget på at få flere borgere ud i naturen. Og det er ikke kun mennesker, der er glade for det.

- Der er tre millioner myg, og de har ikke spist længe, fortalte Ib Sørensen, der oplyste, at investorerne i Smørum skal lave et projekt i mindre udgave.

Borgmester Karsten Søndergaard (V) tilkendegav, at det bliver spændende at se de projekter, investorerne finder frem til.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?