30. marts 2020
Venstre vil give borgerne mulighed for at få foretræde for udvalg med deres synspunkter. Foto: Allan Nørregaard
Venstre vil give borgerne mulighed for at få foretræde for udvalg med deres synspunkter. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre vil give borgere foretræde for udvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre vil give borgere foretræde for udvalg
Egedal - 28. april 2018 kl. 05:24
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis det står til partiet Venstre, så får borgerne i Egedal snart mulighed for at møde politikerne ansigt til ansigt i kommunens fagudvalg, hvis de har en sag, de gerne vil forelægge deres syn på.

Venstre Egedals nye formand Anders Bo Larsen oplyser, at partiet gerne vil åbne op for mere dialog med borgerne, og derfor vil Venstre bede byrådet tage stilling til et forslag om at gøre det muligt for borgerne at få foretræde for et udvalg.

Det kunne for eksempel være en gruppe borgere, der ønsker at fremlægge deres syn på en given sag, en forening, en virksomhed eller andre med noget på hjerte, som de gerne vil dele direkte med et politisk fagudvalg, påpeger formanden i en pressemeddelelse. Han ser det som et alternativ til korrespondance via mails eller sociale medier.

- Nogen gange kan mailkorrespondancen rase på de sociale medier uden at det fører til noget. Det giver noget andet, når der kommer mennesker på, og folk mødes ansigt til ansigt, siger Anders Bo Larsen til Frederiksborg Amts Avis.