19. oktober 2021
Formand Lisbeth Dupont-Rosenvold vil gerne have flere aktive med i Venstre i Egedal.
Formand Lisbeth Dupont-Rosenvold vil gerne have flere aktive med i Venstre i Egedal.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre-formand ønsker flere aktive i valgkampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre-formand ønsker flere aktive i valgkampen
Egedal - 28. januar 2015 kl. 06:01
Af Annemette Ross Jensen

Venstre i Egedal er ved at ruste sig til folketingsvalget. Det fremgik, da partiforeningens formand Lisbeth Dupont-Rosenvold aflagde beretning på generalforsamlingen i Smørum Kulturhus mandag aften efter kun godt fire måneder på formandsposten.

Indtil den 15. september sidste år var hun næstformand, men så byttede hun plads med den hidtidige formand, Jens Peter Nielsen, der ikke længere kunne afse tiden til formandsjobbet på grund af arbejdspres. Lisbeth Dupont-Rosenvold takkede ham for engagementet, og rettede også en tak til Leif Malmberg og Niels Juul, der har stået for Venstre-bladet, og af beretningen fremgik, at hun gerne så endnu flere aktive i partiforeningen.

- Nu skal der ikke lyde klynk, men det er ingen hemmelighed, at formandskabet er et ensomt job. Man skal være mere end meget engageret, konstaterede hun og påpegede, at formandens job dækker alt fra mødeplanlægning og indkaldelser til opvask og afrydning efterfølgende samt ikke mindst politisk engagement og deltagelse i møder.

- Der er rig mulighed for at give sit besyv med. Så jeg kan kun opfordre de af jer, der er interesseret i at få politisk indflydelse, til at melde jer til bestyrelsesarbejdet i vores forening, sagde hun i erkendelse af, at det stadig er en udfordring at få folk til at engagere sig.

- Men jeg vil gerne opfordre jer alle og sige, at hvert lille bidrag, I kan tilbyde - det være sig aktivt medlem af bestyrelsen, støtte, økonomisk hjælp efter princippet mange bække små, fysisk hjælp til omdeling/opsætning af plakater - det bliver der brug for, når valget kommer, sagde Lisbeth Dupont-Rosenvold, der ikke ville gætte med på, hvornår det er.

- Jeg vil bare gerne være forberedt, fastslog formanden.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 28. januar.

Rejser du til udlandet i år?