31. maj 2020
Majken Nielsen: Foto: Jens Astrup for DGI
Majken Nielsen: Foto: Jens Astrup for DGI
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgt til DGI's hovedbestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgt til DGI's hovedbestyrelse
Egedal - 04. november 2019 kl. 05:13
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Majken Nielsen, der er næstformand i DGI Midt- og Vestsjælland, er valgt til DGI's hovedbestyrelse på DGI's årsmøde i DGI-byen lørdag.

51-årige Majken Nielsen er netop flyttet til Islands Brygge, men hun har boet i Ledøje-Smørum i over 20 år, og har også været både bestyrelsesmedlem i og formand for den lokale badmintonklub. Hun har været næstformand i DGI Midt- og Vestsjælland siden 2017, og det fortsætter hun med ved siden af, at hun skal være med til at sætte retningen for DGI's 6400 foreninger og 1,6 millioner medlemmer.

- Jeg er rigtig glad for den opbakning, jeg har fået, og jeg glæder mig til at arbejde med DGI's store og vigtige dagsordener. Herunder hvordan vi sætter fokus på breddeidrætten og sikrer, at idrætsforeningerne har attraktive tilbud til unge - også dem, som måske ikke er så ambitiøse med deres idræt, siger Majken Nielsen i en pressemeddelelse.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?