18. oktober 2021
Lea Jensen, formand for DH Egedal, ser frem til det kommende vælgermøde i Stenløses ældrehus, hvor fokus vil være på handicap-området i Egedal.
Lea Jensen, formand for DH Egedal, ser frem til det kommende vælgermøde i Stenløses ældrehus, hvor fokus vil være på handicap-området i Egedal.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vælgermøde i Stenløse: 11kandidater skal diskutere handicap-området

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vælgermøde i Stenløse: 11kandidater skal diskutere handicap-området

Danske Handicaporganisation i Egedal byder på vælgermøde i HEP-Huset

Egedal - 14. oktober 2021 kl. 11:27
Af Kenneth Tanzer

Danske Handicaporganisation i Egedal (DH Egedal) - arrangerer også ved dette års kommunalvalg et vælgermøde, hvor der sættes fokus på handicap og Egedal Kommune.

Det foregår mandag den 25. oktober kl. 19.00 til 21.30 i Hephuset, Stenløse.

'Det er efterhånden tredje gang DH Egedal arrangerer vælgermøde op til et kommunalvalg. Debatten på møderne plejer at være både meget åben og også åbenhjertig," siger formanden for DH Egedal, Lea Jensen, der ikke lægger skjul på, at handicap-området har fyldt meget op til valget i november.

Mange emner

"Vi ser frem til at få en god og bred dialog med politikerne i det kommende byråd om handicappede borgere i Egedal Kommune. Der er mange emner, som jeg forudser vil blive taget op. Der er f.eks. boligsituationen for handicappede borgere, hvordan går det med inklusionen i Egedals skoler, hvorfor etableres der stier i området ved Egedal By, der er ufremkommelige for kørestolsbrugere - og så er der det specialiserede handicap-område," siger Lea Jensen.

De deltagende politikere har på forhånd fået en række spørgsmål, der berører temaer som retssikkerhed og visioner på handicapområdet. Politikerne panelet er: Henriette Thirup-Bielefeldt (A), Charlotte Haagendrup (C), Karsten Søndergaard (v), Pernille Kristensen (F), Bendt Tranekjær (I), Christian Sødergren (O), Helle Bovien (Ø), Bettina Zarp (L), Claus Bruncke (D) Johan Hahn (H),samt Stephan Grubbe Sølby (B).

Rejser du til udlandet i år?