10. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung Venstre-mand klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung Venstre-mand klar
Egedal - 03. februar 2018 kl. 07:03
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Lisbeth Dupont-Rosenvold går af som formand for Egedal Venstre på generalforsamlingen, så kunne et bud på en afløser være den nuværende kasserer Anders Bo Larsen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Partiforeningens næstformand Peter Schott oplyser, at byrådsgruppen og bestyrelsen vil tage en fornuftig snak om det, men endnu ikke har taget stilling til, hvem de eventuelt vil pege på.

- Der er da i hvert fald én kandidat som er mulig, og jeg synes ikke, jeg siger for meget, hvis jeg siger, at Anders Bo Larsen kunne være et bud på en kandidat. Han er jo en ung mand med masser af potentiale og fremtiden for sig, siger Peter Schott, der vil arbejde for, at byrådsgruppen og bestyrelsen er nogenlunde enige inden generalforsamlingen den 22. februar.

Forelagt at Peter Schott mener, at han kunne være formandskandidat, siger Anders Bo Larsen:

- Det tror jeg da, han har ganske ret i. Det ville jeg da være meget beæret over at få det tillidsstempel.

Han sidder i bestyrelsen på andet år, og synes, det kunne være spændende at blive formand for i en god periode for Venstre.

- Vi har vist, at det, vi gør, er der opbakning til, konstaterer han, og nu hvor partiet har lavet et generationsskifte på borgmesterposten, synes han også, det passer fint at gennemføre det på formandsposten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk