19. november 2018
Skuespiller Jan Schou glæder sig til at forene det nyttige og behagelige med et Galla-Show til fordel for Terre des Hommes. Foto: Hans Jørgen Johansen
Skuespiller Jan Schou glæder sig til at forene det nyttige og behagelige med et Galla-Show til fordel for Terre des Hommes. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Underholdning hjælper børn i nød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Underholdning hjælper børn i nød
Egedal - 10. februar 2018 kl. 11:38
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 4.marts klokken 12-17 danner Ganløse Kro for 9. gang rammen om skuespiller Jan Schous Galla-Show til fordel for organisationen Terre des Hommes, der hjælper nødlidende børn i verden.

»Vi kan ligeså godt grine, synge og hygge os mens vi samler ind!«, er Jan Schous devise.

Hyggen starter med det store ta-selv-bord klokken 12, og fra klokken 14-17 tivl en række danske kunstnere gå på scenen i showet.

I år optræder Hilda og Keld Heick, Anette Oxenbøll, Martin Knudsen, Liselotte Krogager, Bjørn Tidmand, Anne Karin Broberg, Michel Castenholt, Rasmus Krogsgaard, Lisbeth Kjærulff, Per Dahl og tryllekunstneren Henning Nielsen, og løjerne akkompagneres af Mickey Pless Orkester.

- Der er rift om billetterne hvert år, så vi glæder os meget til en festlig eftermiddag med et dejligt formål, skuespilleren Jan Schou i pressemeddelelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk