8. marts 2021
Der er formentlig en fejl i noget af materialet, men derfra til at sige, at den kommer til at betyde en kæmpe regning, det tvivler jeg stærkt på, siger Betina Hilligsøe (V).
Der er formentlig en fejl i noget af materialet, men derfra til at sige, at den kommer til at betyde en kæmpe regning, det tvivler jeg stærkt på, siger Betina Hilligsøe (V).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand om skole-tal: Lad os nu se, hvad ekstern analyse viser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand om skole-tal: Lad os nu se, hvad ekstern analyse viser

To borgere har tilsyneladende fundet fejl i beregningsgrundlaget for lukningen af Toftehøjskolen. Betina Hilligsøe (V) tvivler på, at en fejl vil betyde en stor ekstraregning til kommunen

Egedal - 23. februar 2021 kl. 13:05
Af Anne Lønstrup

Det udløste et ramaskrig, da to borgere, Johan Hahn og Nicolai Sørensen, konkluderede, at beregningerne bag Egedal Kommunes lukning af Toftehøjskolen var ukorrekte.

arrow Læs også: Trods regnefejl på 10 mio. kroner: 'Skolelukning skete på rigtigt grundlag'

Borgmester Karsten Søndergaard (V) udtalte til TV2 Lorry, at han var ret sikker på, at de desværre har ret, og kommunen satte efterfølgende revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers til at gå beregningerne efter.

Siden har der på Facebook være vilde spekulationer om fejlberegningens størrelse, men formand for skoleudvalget, Betina Hilligsøe (V), tager situationen med ro:

"Der er formentlig en fejl i noget af materialet, men derfra til at sige, at den kommer til at betyde en kæmpe regning, det tvivler jeg stærkt på," siger hun til Lokalavisen.

Hun kan ikke se nogen mening i at give et bud på, hvad en fejl muligvis kan komme til at koste.

"Der er i forvejen rigtig mange forkerte tal i omløb, og jeg ser ingen grund til at sætte flere forkerte tal i omløb. Der er fra administrationens side sat gang i en ekstern analyse, som bliver fremlagt i marts. Jeg kan ikke sige, hvad der er op og ned, før vi har set resultatet," siger Betina Hilligsøe, der glæder sig til at se, hvad rapporten indeholder af afklaring.

arrow Lokallisten: Vi ønsker at få tallene frem, så vi kan se helheden
24. februar 2021 kl. 06:02 Opdateret: kl. 10:08
arrow Partier går sammen om Toftehøj-udspil
21. februar 2021 kl. 07:54 Opdateret: kl. 16:40
arrow DEBAT: Udvikling og fremtidssikring af Egedals skoler
17. februar 2021 kl. 19:57 Opdateret: kl. 19:57
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?