4. december 2020
Formand for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K). Foto: Kim Rasmussen
Formand for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K). Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand bakker op om skovhytte til spejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand bakker op om skovhytte til spejdere
Egedal - 09. oktober 2019 kl. 08:48

Af Annemette Ross Jensen
Formanden for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K) vil arbejde for, at Ganløse-spejderne fra Ebbe Skjalmssøn under Det Danske Spejderkorps kan flytte til en hytte i skoven, når de ikke længere kan være ved Liselund i Ganløse. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Egedal Kommune, hvor udvalgsformanden har følgende kommentar forud for Ganløse-spejdernes anmeldte demonstration onsdag inden byrådets førstebehandling af budgettet.

- Kommunen har en tæt dialog med ledelsen af Ganløse spejderne om nye rammer for spejderaktiviteterne. Vi har klart fået at vide fra ledelsen, at de støtter op om og indgår aktivt i dialogen om at flytte til en skovhytte uden for byen. Det, synes jeg, lyder som en rigtig god løsning, og jeg synes vi skal bruge alle gode kræfter sammen for at få det til at lykkes, siger hun i pressemeddelelsen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?