16. januar 2021
Kulturprismodtager Pernille Bloch Madsen lægger vægt på det lokale, og hun er virkelig glad for, at andre har lagt mærke til hendes arbejde.
Kulturprismodtager Pernille Bloch Madsen lægger vægt på det lokale, og hun er virkelig glad for, at andre har lagt mærke til hendes arbejde.
Foto: Bjørn Ambjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tusindvis af besøg hos kulturprismodtager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tusindvis af besøg hos kulturprismodtager
Egedal - 15. november 2014 kl. 13:11
Af Annemette Ross Jensen

Det var en glad stifter af EgedalForum, der mandag aften modtog Kulturprisen 2014 fra Egedal Kommune i Hal 3 i Smørum Idrætscenter.

- Det var simpelthen så dejligt. Jeg blev virkelig, virkelig glad. Det er vildt dejligt, at der er nogen, der har lagt mærke til mit arbejde, siger Pernille Bloch Madsen til Frederiksborg Amts Avis.

Det er Bjarne Kulmbak, der som både borger og leder af Egedal Musikskole har indstillet hende til Kulturprisen for arbejdet med EgedalForum. Her samler Pernille Bloch Madsen alle mulige lokale kulturelle og foreningsmæssige aktiviteter og støtter op om forretnings- og erhvervslivet i Egedal Kommune, og hun har oplevet stadigt stigende interesse for EgedalForum.

- I sidste måned havde jeg 10.000 besøg på siden, og over 3000 følgere på facebook, og det er stort set lokale alle sammen. Det er rigtigt skønt. Jeg får meget positiv feedback, og folk er begyndt at skrive ind, hvad der sker i området, siger hun.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 15. november.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?