11. maj 2021
Gæsterne kommer ikke til at sidde så tæt, som de plejer, til 2021-revyen. Foto: Allan Nørregaard
Gæsterne kommer ikke til at sidde så tæt, som de plejer, til 2021-revyen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tryg og sikker revy med færre gæster pr. aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tryg og sikker revy med færre gæster pr. aften
Egedal - 04. maj 2021 kl. 13:49

Af Annemette Ross Jensen
Med de seneste udmeldinger om genåbningen, så glæder kroejerne på Ganløse Kro sig til at byde gæsterne velkommen til en tryg og Coronasikker revy samt private selskaber med mulighed for dans og udskænkning til den lyse morgen.

- Sikkerheden kommer på første parket til revyen, når kvadratmeterkravet vil være gældende. Vi kommer til at lave en Corona-sikker revy for mod normalt 114 pladser, så bliver der kun udbudt 77 pladser, siger Kenneth Molander.

- Det er 37 pladser færre inde i salen, så der vil også blive rift om pladserne, for gæsterne må fordele sig ud på flere spilledage, siger han.

Han oplyser, at gæsterne stadig vil komme til at sidde ved tre langborde, men der bliver bedre plads ved bordene og en stol imellem hvert selvskab. For at komme ind til revyen skal man også vise gyldigt Coronapas, og der skal bæres mundbind og visir, når man ikke sidder ned.

Til gengæld mener Kenneth Molander, at alle, der måske har været bange for at komme til at sidde for tæt, trygt kan købe billet til revyen nu, hvor der med sikkerhed bliver premiere den 13. juni.

- Jeg ville være mere tryg ved at sidde til revy end ved at gå en tur i Ikea, siger han.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?