23. august 2019
To tricktyve stjal torsdag aften en kasse cigaretter i Fakta på Ørnebjergvej i Ølstykke, efter den ene havde forsøgt at lade som om, han ville købe strømpebukser og chips. Foto: Allan Nørregaard
To tricktyve stjal torsdag aften en kasse cigaretter i Fakta på Ørnebjergvej i Ølstykke, efter den ene havde forsøgt at lade som om, han ville købe strømpebukser og chips. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tricktyve stjal cigaretter i Fakta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tricktyve stjal cigaretter i Fakta
Egedal - 14. februar 2019 kl. 12:16
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To tricktyve slog torsdag aften til mod Fakta på Ørnebjergvej i Ølstykke, hvor det lykkedes dem at stjæle en kasse med cigaretter, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Klokken 20.06 indløb der anmeldelse om, at der klokken 19.37 var sket et tricktyveri i Fakta på Ørnebjergvej. Her kom en mand, A, ind og tog en pose chips og henvendte sig til ekspedienten for hjælp til at købe strømpebukser. Ekspedienten fulgte derfor med A, som dog valgte ikke at købe strømpebukser og ej heller posen med chips, der blev lagt tilbage på hylden. Herefter forlod han butikken. Da ekspedienten gik mod kassen, opdagede hun, at en kasse med cigaretter, som havde stået bag kassen, var forsvundet.

På videoovervågningen kunne det efterfølgende konstateres, at en person, B, stod afventende i døren, mens ekspedienten gik med A. Da A forlod kassen, gik han hen og satte foden i lågen, inden den smækkede, hvorefter han gik ind og tog kassen med cigaretter og forlod stedet.

De to tricktyve beskrives som:

A: Mand, dansk af udseende, cirka 35 år, cirka 190 centimeter, almindelig af bygning, hvid i huden og med kort hår og rødt fuldskæg. Iført sort kasket, mørkeblå kort jakke og blå bukser. Han medbragte en tilbudsavis.

B: mand, 20-30 år, almindelig af bygning og hvid i huden. Han var iført grå kasket med mørk skygge, sort jakke, blå jeans og blå Nike-sko.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede