24. februar 2020
Mandag den 13. januar er der kinesisk nytårsshow i Baltoppen i Ballerup.
Mandag den 13. januar er der kinesisk nytårsshow i Baltoppen i Ballerup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre kommuner inviterer igen til stort nytårsshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre kommuner inviterer igen til stort nytårsshow
Egedal - 03. december 2019 kl. 04:00
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag den 13. januar 2020 kan borgerne i Egedal, Ballerup og Frederikssund opleve et storslået og betagende kinesisk nytårsshow, når Bycirklen fejrer det kinesiske nytår.

Showet finder sted klokken 19.30 i Baltoppen i Ballerup, og det kommer til at ske i et væld af lys, farver, musik og akrobatik. Nytårsshowet er arrangeret af de tre kommuner i samarbejde med den kinesiske ambassade for at markere Bycirklens strategiske samarbejde med den kinesiske storby Wuxi.

- Nytåret har vi jo til fælles hele verden rundt, men vi fejrer det forskelligt, og det kinesiske nytårsshow er altid en fantastisk oplevelse. Artisterne er utroligt dygtige og showet er som at se et nytårsfyrværkeri på scenen. I år fejrer vi så rottens år, og det bliver spændende at se hvordan det gøres, siger borgmester Karsten Søndergaard (V) fra Egedal Kommune.

Før showet vil der være mulighed for at besøge stande, hvor kinesiske kunstnere vil demonstrere kunsthåndværk. Et besøg her vil være med til at få publikum i den helt rigtige stemning op til showet.

Fra tirsdag den 10. december klokken 10.00 er det muligt at bestille billetter på hjemmesiden billetto.dk. Billetterne koster 50 kroner per styk, og der plejer at være rift om pladserne.

Forestillingen begynder klokken 19.30, og fra klokken 17.30 er der mulighed for at besøge stande, hvor kinesiske kunstnere vil demonstrere deres ædle kunsthåndværk.