21. november 2018
Tidligere generalsekretær i Danske Flygtningehjælp Andreas Kamm holder foredraget »Når verden flytter sig«. Foto: Hans Jørgen Johansen
Tidligere generalsekretær i Danske Flygtningehjælp Andreas Kamm holder foredraget »Når verden flytter sig«. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre kendte taler om livsrejser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre kendte taler om livsrejser
Egedal - 13. februar 2018 kl. 18:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Annemette Ross Jensen
Torsdag den 15. februar klokken 19.30 holdes det første af tre foredrag om livsrejser i en række, som er arrangeret i et samarbejde mellem kirkerne i Slangerup, Ølstykke, Stenløse og Veksø. De har bedt tre forskellige samfunds- og kulturpersonligheder fra hver deres hjørne af samfunds- og kulturlivet om at forholde sig til temaet livsrejse, og fælles for dem er, at de forsøger at forholde sig til rejsens betydning.

Det første foredrag holdes i Ølstykke Sognecenter, hvor tidligere generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm vil holde foredraget »Når verden flytter sig«.

Næste foredrag i rækken holdes i Slangerup Kirke tirsdag den 27. februar klokken 19.30, hvor forfatteren Merete Pryds Helle fortæller om sin slægtsroman »Folkets skønhed«, og tirsdag den 6. marts holder skuespiller Farshad Kholgi foredraget »Rødgrød med fløde« om sin flugt fra Iran til sit første møde med en dansk familie.

Der er gratis adgang til alle tre foredrag og undervejs serveres ost og rødvin.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk