15. august 2020
Politi og brandvæsen blev søndag aften sendt til Roskildevej ved broen under Frederikssundsvej i Ølstykke, hvor to forulykkede biler spærrede for trafikken, og der lå væsker på vejen. Foto: Kim Rasmussen
Politi og brandvæsen blev søndag aften sendt til Roskildevej ved broen under Frederikssundsvej i Ølstykke, hvor to forulykkede biler spærrede for trafikken, og der lå væsker på vejen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To trafikuheld: Hjul faldt af og påkørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To trafikuheld: Hjul faldt af og påkørt
Opdateret 27. januar 2020 kl. 14:08
Egedal - 27. januar 2020 kl. 11:44
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skete to på hinanden følgende trafikuheld søndag aften klokken 21.13 på Roskildevej ved broen under Frederikssundsvej i Ølstykke, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Narkohunde på besøg: Fandt hash i klasselokale

Det første uheld skete, da en 46-årig mandlig bilist fra Jyllinge af ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil og påkørte autoværnet forud for broen i sydlig retning. Herved røg bilens ene hjul og ophæng af bilen og røg over i modsatte vognbane, oplyser Nordsjællands Politi i et uddrag af døgnrapporten.

En 52-årig kvindelig bilist fra Jyllinge, som også kørte i sydlig retning, forsøgte derefter at undvige den forulykkede bil ved at køre over i modsatte vognbane, hvorved hun påkørte hjulet og ophænget, der var faldet af den forulykkede bil.

Der skete ved uheldet umiddelbart ikke større personskade, men politi og brandvæsen blev sendt til stedet, da de forulykkede biler spærrede for trafikken, og der lå væsker på vejen. Kort efter klokken 23 kunne der igen køre biler på vejen, fortæller politiet.

arrow Gammel ghettoblaster formentlig årsag til brand
28. januar 2020 kl. 11:16 Opdateret: kl. 11:16
arrow To villaer fik ubudne gæster
28. januar 2020 kl. 11:10 Opdateret: kl. 11:10
arrow Mand skulle handle ind: Men så brændte bilen
28. januar 2020 kl. 11:07 Opdateret: kl. 11:07
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?