20. oktober 2021
Tidligere leder af Distriktsskole Ganløse Jacob Peter Loessl stiller op for Radikale Venstre til kommunalvalget. Foto: Allan Nørregaard
Tidligere leder af Distriktsskole Ganløse Jacob Peter Loessl stiller op for Radikale Venstre til kommunalvalget. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere skoleleder stiller op for Radikale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere skoleleder stiller op for Radikale
Opdateret 20. februar 2017 kl. 14:27
Egedal - 19. februar 2017 kl. 05:18
Af Annemette Ross Jensen

Radikale Venstre i Egedal har opstillets seks kandidater til kommunalvalget den 21. november og nummer tre på listen er tidligere skoleleder på Distriktsskole Ganløse Jacob Peter Loessl. Han er 66 år og gik sidste år på pension efter at have været leder på først Slagslunde i seks år til 2006 og derefter på Ganløse Skole, hvor han sluttede som distriktsskoleleder.

- Jeg har besluttet mig for at gå ind i lokalpolitik. Hele mit liv har jeg arbejdet for skoler og skolevæsen, og det vil jeg gerne kunne videreføre, hvis jeg får mulighed for det, siger Jacob Loessl til Frederiksborg Amts Avis.

Radikale Venstres liste består således af borgmesterkandidat og byrådsmedlem Rikke Mortensen, byrådsmedlem Rikke Simonsen, Jacob Peter Loessl, Nicolai Bach Sørensen, Stephan Sølby og Eimal Mohammed.

Rejser du til udlandet i år?