15. december 2017
Udlejre Kirke danner rammen om teaterkoncerten »Tro«. Foto: Thomas Olsen
Udlejre Kirke danner rammen om teaterkoncerten »Tro«. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterkoncert om tro i kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterkoncert om tro i kirke
Egedal - 14. marts 2017 kl. 05:12
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Normalt viser Ung Egedal og Egedal Musikskole den årlige teaterkoncert i Hal 3 i Smørum Idrætscenter, men i år er forestillingerne med unge skuespillere og musikere fra kommunen rykket til Udlejre Kirke på Ørnebjergvej 7 i Ølstykke. I år er musikskolen og ungdomsskolen nemlig gået i samarbejde med Frederikssund Provsti, så teaterkoncerten fejrer, at det er 500 år siden, at reformationen rullede genem Europa og dannede grundlaget for den folkekirke, vi kender i dag.

Teaterkoncertens titel er »Tro«, og af en pressemeddelelse fremgår, at den blandt andet handler om, hvad en munk fra 1500-tallet har til fælles med en teenagepige fra 2017.

»Den unge pige Lulu står foran sit spejlbillede og skærer i sig selv. Hun føler skyld over, at vennen Christopher er død. Hun har mistet troen på livet, sig selv og på kærligheden. 500 år før står munken Martin Luther foran spejlet i sit kammer og beder om syndsforladelse. Han føler skyld og har ligeledes mistet troen på sig selv og reformationen. Men det er kun med tro, at vi kan flytte os og skabe forandringer for os selv og andre.«, står der.

»Tro« har premiere tirsdag den 4. april klokken 20, og spilles også onsdag den 5. april klokken 20 og torsdag den 6. april klokken 20.

Billetter til 25 kroner købes på billetto.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk