28. maj 2020
Lonnie Brinck står for Team Giv Håb fra København og omegn, der søndag starter truen Danmark rundt fra Smørum.
Lonnie Brinck står for Team Giv Håb fra København og omegn, der søndag starter truen Danmark rundt fra Smørum.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Egedal - 28. juli 2015 kl. 12:32
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 2. august starter tre cykelhold under navnet Team Giv Håb på en uges cykeltur Danmark rundt. Formålet er at samle ind til foreningen »Børn, Unge & Sorg«, og holdet fra København og Omegn starter fra Smørum Kulturhus, hvor cykelholdet den 20. maj i år stod for en stafet for elever fra Distriktsskole Smørum, der løb 122.000 kroner ind til foreningen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi starter søndag den 2. august fra Kulturhuset i Smørum, hvor vi inviterer til morgenmad fra 7.30 til 9 for venner og bekendte og dem, der har lyst, og valget er Smørum er fordi, holdet var så glad for den støtte, vi fik under børneløbet, så derfor har vi flyttet starten fra København, fortæller Lonnie Brinck fra Smørum. Hun står for Team Giv Håbs cykelhold i København og omegn og cykler sammen med sin mand Ole med på holdet.

Det består af cirka 35 cyklister fra København og omegn, og der er flere nordsjællændere med på holdet.

Udover Lonnie og Ole deltager Bente Andersen fra Smørum. Fra Hillerød deltager Birthe Jensen samt Niels Jørgen Andersen, der er kaptajn for holdet sammen med Stine Helth fra København, og hans kone Hanne Akselsen cykler også med. Holdet tæller ogaå Henrik Vandal fra Jægerspris, Camilla Demuth Nielsen fra Helsingør, Johnny Petersen og hans kone Emma Castello Jensen fra Hørsholm samt Per Seerup fra Helsinge.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?