21. april 2019
Tamra Rosanes kommer til Stenløse for at spille for Ældre Sagen i HEP-Huset tirsdag den 2. oktober.              Foto: Allan Nørregaard
Tamra Rosanes kommer til Stenløse for at spille for Ældre Sagen i HEP-Huset tirsdag den 2. oktober. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tamra Rosanes spiller for ældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tamra Rosanes spiller for ældre
Egedal - 08. august 2018 kl. 08:49
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 2. oktober klokken 13.30 fylder sangerinden Tamra Rosanes HEP-Huset på Carlsbergvej 4 i Stenløse med glad countrymusik.

Det fremgår af programmet for Ældre Sagen, der netop er omdelt til de cirka 1800 husstande med cirka 2600 medlemmer af lokalkomitéen i Stenløse.

Tamra Rosanes er et af programpunkterne til tirsdagsarrangementerne, der starter den 21. august med en anden slags musik. Der kommer Kælderduoen med John Eidrup på banjo og Svend Bistrup på harmonika.

Derefter går det slag i slag med tirsdagsaktiviteter som modeopvinsin, efterårsudflugt til Sorø og influenzavaccinationer. Samme dag som Tamra Rosanes starter billetsalget til oktoberfesten, der foregår torsdag den 25. oktober klokken 18. Den blev holdt for første gang sidste år, og det blev så stor en succes, at den skal gentages - dog med et andet orkester nemlig »Tenorgaard« fra Viborg.

- Det er et rigtigt tyrolerband, der spiller festlig musik, siger formand Kirsten Pedersen om festen, der også byder på pølse, paté, ost og selvfølgelig øl.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 8. august.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede