10. august 2020
Der er plads til flere i Ganløse Svømmebad, så nu kan man melde sig til en halv sæson for halv pris. Foto: Ganløse Svømmeklub
Der er plads til flere i Ganløse Svømmebad, så nu kan man melde sig til en halv sæson for halv pris. Foto: Ganløse Svømmeklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmeklub tilbyder halv pris fra 1. august

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmeklub tilbyder halv pris fra 1. august
Egedal - 31. juli 2020 kl. 05:53
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med to måneders sæson tilbage af 2020 åbner Ganløse Svømmeklub, GSK, nu for halsæson-tilmeldinger til klubbens hold i Ganløse Svømmebad.

På grund af Corona-virus kom klubben først i gang med sæsonen den 15. juni, men til gengæld er sæsonen forlænget til udgangen af september, oplyser klubbens bestyrelse i en pressemeddelelse.

Den glæder sig over, at medlemmer og instruktører har været dygtige til at omstille sig til nye retningslinjer og få undervisningen og brugen af badet til at fungere godt, og da Corona-virussen halverede medlemstallet, er der fint med plads på flere af holdene.

Pr. 1. august vil interesserede således kunne tilmelde sig undervisning hos GSK til halvpris. De kan blandt andet deltage i vandgymnastik, som anvender vandet som modstand, eller melde barn/børn til undervisning på de forskellige hold, som henvender sig barnets alder og færdigheder, oplyser klubben.

»GSK´s eksistens aktivitetsmæssigt og økonomisk afhænger stadigvæk i højere grad af lokalbefolkning og borgernes opbakning, så GSK vægter vigtigheden i at kunne svømme og kunne livredning - hvis uheldet skulle være ude.«, fastslår den.

Interesserede kan se mere på www.ganlose-svom.dk.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?