20. januar 2019
Julie Dohn og Cecilie Stougaard har udviklet et nyt koncept, der tager børnene med på svømmeeventyr. Foto: Ganløse Svømmeklub
Julie Dohn og Cecilie Stougaard har udviklet et nyt koncept, der tager børnene med på svømmeeventyr. Foto: Ganløse Svømmeklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmeklub kickstarter med nyt koncept for børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmeklub kickstarter med nyt koncept for børn
Egedal - 13. maj 2018 kl. 05:06
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag den 15. maj tager Ganløse Svømmeklub hul på den nye sæson i Ganløse Friluftsbad, og samtidig tager klubben et helt nyt koncept i brug på alle børneholdene Det er udviklet af klubbens to bestyrelsesmedlemmer og garvede instruktører Julie Dohn og Cecilie Stougaard og funderet på børns psykiske og fysiske udvikling.

»Tryghed, glæde, leg og faglighed er nogle af kerneværdierne. Derfor har alle vores instruktører deltaget på fire kurser for at blive klar til at give jer en fantastisk sæson.«, skriver klubben ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Ganløse Svømmeklub har børnehold både med og uden forældre, og de voksne kan både gå til vandgymnastik, crawl, voksen begynder, aktiv senior, morgensvømning eller DropIn svømning i det opvarmede vand i Ganløse Friluftsbad,.

Interesserede kan læse mere om holdene på klubbens hjemmeside www.ganlose-svom.dk, og for at kick-starte interessen har klubben et gratis tilbud om at prøve holdene den første uge - altså i uge 20. Det kan man deltage i ved at tilmelde sig »Kick-start på hjemmesiden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk