4. december 2020
Egedal Kommune er godt med på sundhed, men nu kan godt 4200 af kommunens borgere over 15 år bidrage med vigtig viden om motion i landsdækkende undersøgelse. Foto: Kim Rasmussen
Egedal Kommune er godt med på sundhed, men nu kan godt 4200 af kommunens borgere over 15 år bidrage med vigtig viden om motion i landsdækkende undersøgelse. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svar om motion og vind måske 10.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar om motion og vind måske 10.000 kroner
Egedal - 20. oktober 2020 kl. 11:53

Godt 4200 af Egedal Kommunes borgere over 15 år med E-boks har nu chancen for bidrage med vigtig viden om motion og samtidig deltage i lodtrækningen om 10.000 kroner skattefrit.

De er nemlig en af de udvalgte borgere i kommunen, der er blevet bedt om at deltage i det landsdækkende forskningsprojekt Danmark i Bevægelse.

»Undersøgelsen er udarbejdet af forskere på Syddansk Universitet for at undersøge, hvor meget vi bevæger os, og hvad der motiverer os til at komme ud over dørtrinnet. Den viden er nemlig forudsætningen for, at flere kan få et mere aktivt liv.«, oplyser Egedal Kommune, der efterfølgende får en opgørelse over potentialet til at få flere i gang med fysisk aktivitet i netop deres område.

- Undersøgelsen kigger på, hvordan vi får mere bevægelse ind i hverdagen. Det er vi meget interesserede i, for det matcher Egedals vision om »Hverdag og Fællesskab i bevægelse«. Undersøgelsen kan pege på, hvordan vi skaber rammer, der kan gøre os mere aktive. Og dermed også hjælpe til at vi får sundere og bedre liv, siger borgmester Karsten Søndergaard (V) i en pressemeddelelse.

Han konstaterer, at Det nationale sundhedsbarometer viser, at Egedal er landets femte sundeste kommune at bo i, så den er allerede godt kørende, men han opfordrer samtidig alle, der bliver spurgt, til at svare på undersøgelsen, så resultatet kan bruges til at gøre kommunen endnu bedre.

Samtidig deltager de i lodtrækningen om 10.000 kr skattefrit fra Danmark i Bevægelse, så præmien betales altså ikke af Egedal Kommune, fastslår den.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?