20. september 2019
Den lysende cirkel har vist sig for vanskelig at realisere, så nu er kunstprojektet til 420.000 kroner droppet. Illustration: Egedal Kommune
Den lysende cirkel har vist sig for vanskelig at realisere, så nu er kunstprojektet til 420.000 kroner droppet. Illustration: Egedal Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svævende lys ved rådhus er droppet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svævende lys ved rådhus er droppet
Egedal - 07. september 2018 kl. 10:14
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egedal Kommune opgiver nu at gennemføre et kunstprojekt til 420.000 kroner, hvor en cirkel af lys skulle skabe liv på Rådhustorvet. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Tidligere på året besluttede politikerne i Egedal Kommunes kunstråd, at den svenske kunstner Milo Lavén skulle udforme en lysinstallation for at skabe stemning og liv på Rådhustorvet i Egedal By.

Kunstværket skulle have haft økonomisk støtte fra det regionale projekt Lighting Metropolis, der til og med i år arbejder med urban og intelligent belysning.

Nu viser det sig imidlertid, at det lokale lysprojekt i Egedal By har vist sig for vanskeligt at realisere, både teknisk og tidsmæssigt.

- Vi har måttet erkende, at idéen med en »svævende« lysende cirkel, der automatisk skulle kunne hæves op og ned over torvet, var for sårbar rent driftsteknisk. Samtidig har projektet vist sig vanskeligt at gennemføre inden for den tidsramme som Lighting Metropolis arbejder efter, hvor alle belysningsprojekter afsluttes i år, forklarer centerchef for Plan, Kultur og Erhverv, Katrine Buhl Møller i pressemeddelelsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede