26. marts 2019
Christian Henningsen brugte ofte sin ladcykel til at transportere datteren Astrid. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

Christian Henningsen brugte ofte sin ladcykel til at transportere datteren Astrid. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjålet cykel blev fundet på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjålet cykel blev fundet på nettet
Egedal - 15. juni 2018 kl. 05:38
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skulle kun gå en times tid, fra 30-årige Christian Henningsen fra Ølstykke fik stjålet sin ladcykel ved REMA 1000, til han kunne finde den sat til salg på Den Blå Avis' website. Desværre for cyklens retmæssige ejer blev annoncen hurtigt fjernet igen, da Christian Henningsen tog kontakt til vedkommende, der ville sælge den, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Cyklen blev stjålet tirsdag eftermiddag ved 16.30-tiden.

- Da jeg kommer ud fra REMA 1000, er cyklen væk. Jeg cykler rundt i Ølstykke for at finde den, imens jeg ringer til politiet. Løbende tjekker jeg Den Blå Avis, hvor jeg faktisk finder cyklen en times tid efter, den er stjålet, siger Christian Henningsen, som er sikker på, at det er hans cykel, han finder sat til salg på nettet.

Efter han har fundet cyklen på nettet, ringer han igen til Nordsjællands Politi.

- Jeg fortæller, at jeg har fundet cyklen på nettet, og at jeg er sikker på, at det er min. Som jeg forstår det, siger politiet til mig, at jeg, hvis jeg får mulighed for det, skal lave en aftale med sælgeren om at mødes. Jeg skal medbringe min kvittering, så jeg kan identificere cyklen, og så gøre krav på at få den tilbage, forklarer Christian Henningsen

Leder af Nordsjællands Politis station i Frederikssund, Michael Gaml, kender ikke til den konkrete sag og er ikke bekendt med politiets vejledning af Christian Henningsen.

- Men helt generelt kan jeg sige, at det selvfølgelig er en politiopgave at hente stjålne genstande hjem til den rette ejer. Vi oplever nogle gange, at en forurettet mener, at det kan være hans eller hendes ting, man har fundet på nettet, hvor vi så beder om, at vedkommende gør en indsats for at identificere genstanden med større sikkerhed, siger Michael Gaml og tilføjer:

- Men vi skal ikke opfordre til, at folk bringer sig ud i situationer, hvor de kan risikere at begå selvtægt, siger stationslederen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede