31. juli 2021
kunstneren Eliana Ramirez bliver oftest inspireret af de store kontraster mellem sit liv i Danmark og i Caribien. Nu udstiller hun i Ganløse.
kunstneren Eliana Ramirez bliver oftest inspireret af de store kontraster mellem sit liv i Danmark og i Caribien. Nu udstiller hun i Ganløse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stærke farver: Elina Ramirez rykker sin kunst til lokalt galleri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stærke farver: Elina Ramirez rykker sin kunst til lokalt galleri

Galleri Søgaard i Ganløse byder i juli måned på en kunst-udstilling

Egedal - 25. juni 2021 kl. 07:22
Af Kenneth Tanzer

De stærke farver og den caribiske stemning er i højsædet, når kunstneren Eliana Ramirez kommer til Galleri Søgaard i Ganløse med sin nye udstilling.

"Jeg er fra det colombianske Caribien og har boet i Danmark siden 2006. Jeg er uddannet designer, på Arturo Tejada Cano - Escuela de Diseño i Bogota Colombia, og min baggrund som designer ses ofte i mine billeder. Jeg bliver oftest inspireret af de store kontraster mellem mit liv i Danmark og i Caribien såsom sociale, samfundsmæssige aspekter eller mit afsavn af Caribiens sol og varme. Nogle af mine billeder er min fortolkning af Danmark og danskere," siger Eliana Ramirez.

Lørdag den 3. juli fra klokken 14.00 til 17.00 er der fernisering i Galleri Søgaard, der ligger på Måløvvej 96, 3660 Stenløse.

Selve udstillingen kan ses til og med fredag den 6. august.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?