25. november 2017
Peter Hemmingsen er valgt som spidskandidat for Dansk Folkeparti i Egedal. Foto: Per Christensen
Peter Hemmingsen er valgt som spidskandidat for Dansk Folkeparti i Egedal. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spidskandidat og ny bestyrelse i DF valgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spidskandidat og ny bestyrelse i DF valgt
Egedal - 15. marts 2017 kl. 10:41
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag blev der afholdt generalforsamling og opstillingsmøde i Dansk Folkepartis lokalforening i Egedal. Det foregik på Rytterskolen i Ganløse, hvor 20 partimedlemmer deltog i opstillingsmødet.

Her blev det besluttet, at partiet vanen tro opstiller deres kandidater til kommunalvalget på en partiliste.

De tilstedeværende vedtog i enstemmighed, at Peter Rosgaard Hemmingsen, byrådsmedlem fra Ganløse, igen skal være spidskandidat, skriver Frederiksborg Amts Avis.

De øvrige fire på listen blev i nævnte rækkefølge Bettina Barenkop Zarp, Smørum, Allan Bøvig, Ølstykke, Christian Sødergreen, Ølstykke, og nuværende byrådsmedlem Flemming Schandorff, Smørum.

Forud for opstillingsmødet blev der desuden afholdt generalforsamling i partiforeningen, som nu skal ledes af en næsten helt ny bestyrelse.

- Vores formand John Folden Hyldig ønskede på grund af blandt andet arbejdspres at træde ud af bestyrelsen. Det samme gjorde næstformand Leif Lise. Bestyrelsesmedlem Jette Lund er flyttet til Jylland, så det gav helt sig selv, at hun skulle afløses. At man skifter så meget ud i en bestyrelse, kunne måske få nogle til at tro, at der var problemer, men udskiftningen skyldes på ingen måde utilfredshed, siger Peter Rosgaard Hemmingsen.

Den nye bestyrelse består nu af Christian Sødergreen, som blev valgt til formand, Allan Bøvig blev valgt til næstformand, mens Christina Roll fra Veksø indtræder i bestyrelsen som afløser for Jette Lund.

De øvrige medlemmer er Flemming Schandorff og Peter Rosgaard Hemmingsen, som ser frem til arbejdet i den nye bestyrelse.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk