24. september 2020
Ganløse-spejdere deltog i borgermødet om budgettet (billedet) men det gav ingen afklaring, så på onsdag demonstrerer de foran rådhuset. Foto: Annemette Jensen
Ganløse-spejdere deltog i borgermødet om budgettet (billedet) men det gav ingen afklaring, så på onsdag demonstrerer de foran rådhuset. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spejderne demonstrerer foran rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejderne demonstrerer foran rådhus
Opdateret 07. oktober 2019 kl. 12:02
Egedal - 07. oktober 2019 kl. 05:23
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ganløse-spejderne fra Ebbe Skjalmssøn under Det Danske Spejderkorps har indkaldt til fredelig demonstration foran Egedal Rådhus på onsdag den 9. oktober klokken 17.30 - umiddelbart før byrådet skal mødes til førstebehandling af kommunens budget.

Baggrunden for demonstrationen er, at spejderne endnu ikke har fået afklaring og vished om deres fysiske rammer, når kommunen afhænder deres nuværende tilholdssted på Liselund midt i 2020.

»Hvor skal vores stærke fællesskab og det rum, den dannelse og det selvværd som spejd giver til børn og unge af alle slags have hjemme fremover? Desværre er hjerterum ikke helt nok. Spejd stiller nogle automatiske krav til de fysiske rammer, som det udføres i, men prisen for disse er så uendelig lille i forhold til den værdi,som det giver nu og i fremtiden for både vores børn og unge og for vores samfund.« lyder det fra spejderne, der håber, demonstrationen vil minde lokalpolitikerne om det.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 7. oktober.

Har debatten om sexisme taget overhånd?