19. september 2020
Flere af spejderne har klatret i bjerge. Foto: Ulf Molich
gallery icon

Se billedserie

Flere af spejderne har klatret i bjerge. Foto: Ulf Molich
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spejdere på toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejdere på toppen
Egedal - 16. juli 2019 kl. 10:50
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De 80 spejdere fra Ege Division, der er på spejderlejr i Kandersteg i Schweiz, har været på forskellige aktiviteter siden de ankom onsdag i sidste uge.

Af en hilsen fra lejren fremgår, at mange spejdere og ledere har fået grænseoverskridende oplevelser på en svævebane i cirka 20 meters højde, og spejderne fra Stenlænderne har vandret på smalle stier fra cirka 1200 meters højde op til 1900 meter. De overnattede i en bjerghytte, og dagen efter skulle de klatre på flere bjergsider, så alle blev udfordret både mentalt og fysisk, fortæller leder Anders Juul fra Stenlænderne.

Med kabelbaner kan spejderne næsten komme op til toppen af nogle af de nærliggende bjerge, hvor der venter smukke landskaber med blå og turkis farvede søer, vandfald og endnu flere vandremuligheder.

Vejret har budt på lidt regn og hel del solskin, og det det gode vejr gav spejderne fra Knud Rasmussens gruppe en sjov og behagelig oplevelse på River Tubing (ned af floden i store baderinge) i lånte våddragter fortæller Carina Andersen fra gruppen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?