17. oktober 2021
Socialdemokratiet i Egedal var på gaden for at fejre de frivillige i fredags i Ølstykke, Stenløse, Smørum og Ganløse. Foto: Morten Lyager
gallery icon

Se billedserie

Socialdemokratiet i Egedal var på gaden for at fejre de frivillige i fredags i Ølstykke, Stenløse, Smørum og Ganløse. Foto: Morten Lyager
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Socialdemokrater hyldede de frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokrater hyldede de frivillige
Egedal - 26. september 2021 kl. 17:44

Det frivillige engagement er en vigtig del af både Danmark og Egedal. Derfor var Socialdemokratiet i fredags på gaden for at hylde de frivillige i Egedal og fejre, at det var Frivillig Fredag, skriver partiafdelingen i en pressemeddelelse.

Det blev gjort med lidt varmt at drikke og uddeling af frivillig kagemand.

Samtidig spurgte socialdemokraterne borgerne, hvor fokus skal rettes hen, hvis frivilligheden i Egedal skal styrkes politisk.

- Her fik vi tre klare svar: Flere eller bedre lokaler og faciliteter, Mere økonomisk støtte til foreningerne og hjælp til at rekruttere frivillige, forklarer partiet i pressemeddelelsen.

Socialdemokratiet var på gaden fire steder samtidig, så tak for snakken til borgerne i Ølstykke, Stenløse, Smørum og Ganløse.

- Vi tager jeres mange kommentar og spørgsmål med videre i vores politiske arbejde og endnu en gang: Tak til alle frivillige, I gør Egedal meget bedre, siger de tre initiativtagere bag fejringen af Frivillige Fredag i pressemeddelelsen: Line Andrup, Bo Brøndum og Morten Lyager.

Frivillig Fredag er en hyldest til de frivillige i hele Danmark og falder hvert år den sidste fredag i september.

Rejser du til udlandet i år?