14. oktober 2019
Mogens Lyhnes nye novellesamling "Så kan de lære det - Syret selvtægtssatire" er nu på gaden.
Mogens Lyhnes nye novellesamling "Så kan de lære det - Syret selvtægtssatire" er nu på gaden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smørum-forfatter bag 29 noveller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smørum-forfatter bag 29 noveller
Egedal - 23. maj 2019 kl. 05:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Smørum-forfatteren Mogens Lyhne har netop udgivet sin nyeste bog, novellesamlingen »Så kan de lære det - Syret selvtægtssatire«, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Der er tale om en samling satiriske noveller, der kredser om temaerne hævn og selvtægt. Fra hævnporno til flugtbilister, fra lægesjusk til peberspray. Samlingen rummer både humoristiske, spændende og virkeligt grusomme historier.

Der er en om unge piger, som ikke bare siger »#MeToo« til deres krænkere, og en om en vestjysk jæger, der eksporterer ulveproblemet til Dyrehaven ved København. Vi møder folk, som harmes over, at man ikke på lovlig vis kan slippe af med en hadsk, islamistisk bandeleder. En far vil redde sin voksne datter fra hendes stalker, og en morfar finder sin egen måde til at ramme den pædofile, der har generet hans barnebarn.

Læseren får ikke færre end 29 noveller, hvor tingene ikke altid falder ud, som man forestiller sig det, og hvor det ikke på forhånd er givet, hvem der lærer hvad.

Mogens Lyhne er pensioneret skolelærer. Han debuterede som romanforfatter i 1974 og har siden da skrevet flere end 40 bøger for voksne, unge og især børn. Han står bag romaner, ungdomsbøger, letlæsning, moderne eventyr og science fiction-noveller. Senest kom romanen Souvenirs fra Thai-land.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede