23. april 2021
Bestyrelsesmedlem i Ølstykke Skytteforening Nikolaj Kannik, som her er fotograferet under fakkeldemonstrationen tirsdag aften, synes flertallets forslag er spændende og glæder sig til at følge byrådsmødet onsdag aften. Foto: Jens Wollesen
Bestyrelsesmedlem i Ølstykke Skytteforening Nikolaj Kannik, som her er fotograferet under fakkeldemonstrationen tirsdag aften, synes flertallets forslag er spændende og glæder sig til at følge byrådsmødet onsdag aften. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skytternes reaktion: Spændende med en hal over jorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skytternes reaktion: Spændende med en hal over jorden
Egedal - 24. februar 2021 kl. 12:57
Af Annemette Ross Jensen

Bestyrelsesmedlem i Ølstykke Skytteforening Nikolaj Kannik synes byrådsflertallets forslag om en hal til fire millioner ved Ølstykke Hallen lyder som et spændende forslag. Det siger han i en reaktion på den pressemeddelelse Egedal Kommune udsendte onsdag ved middagstid.

arrow Læs også: Flertal vil afsætte fire millioner til skytteforeningen

Af den fremgår, at Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Konservative Folkeparti, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti, Venstre og løsgænger Jacob Peter Loessl vil afsætte en ramme på fire millioner kroner til at genhuse skytteforeningen i tilknytning til Ølstykkehallen.

- Det er spændende, at det bliver en hal ved siden af over jorden. Det er det, vi har ønsket os, og hvis kommunen har belæg for den ramme, lyder det endnu bedre, siger Nikolaj Kannik.

Han bekræfter, at skytteforeningen vil bidrage til indretningen og selvfølgelig tager blandt andet det nye markeringsanlæg, klubben har investeret i, med »under armen«. Derudover er den med på at søge Skydebaneforeningen Danmark om midler.

- Intet er garanteret, men vi har fået nogle tilkendegivelser, siger Nikolaj Kannik, der oplyser, at Ølstykke Skytteforening allerede har papir på, at den er bevilget rådgivning.

- Og så kan vi søge om noget mere, og det vil vi selvfølgelig gøre, siger han.

Han kan også sagtens se mulighederne for at bruge nogle af kvadratmetrene til noget andet lige som på faciliteterne i Lyngby, som han kender udmærket.

- Jeg synes, det lyder meget spændende, og glæder mig meget til at følge med i mødet i aften. Det havde jeg næsten ikke turdet håbe på, siger han.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?