30. maj 2020
Der skulle selvfølgelig også pustes lidt i "party-hornet", så alle kunne høre, at der var studenter på vej. Det sørgede blandt andre Malene Nicolaisen her for.
gallery icon

Se billedserie

Der skulle selvfølgelig også pustes lidt i "party-hornet", så alle kunne høre, at der var studenter på vej. Det sørgede blandt andre Malene Nicolaisen her for.
Foto: Maklene Koops Grønborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skrig, skrål og vuvuzelahorn fejrede studenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skrig, skrål og vuvuzelahorn fejrede studenter
Opdateret 26. juni 2011 kl. 23:31
Egedal - 24. juni 2011 kl. 14:09
Af Malene Koops Grønborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Stenløse: - 3.a! 3.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Hvor er I?? Vi skal i gaaaaang!!

Der var kaos blandt de mange studenter fra Egedal Gymnasium og HF, der fredag formiddag alle kom ud fra gymnasiet, så der til sidst var hvidt af studenterhuer på hele pladsen foran skolen.

Klar til de mange færdige elever stod en lastbil til hver klasse, der var fint pyntet op til en køretur rundt til elevernes forældre.

- Lååå, lååå, lååå, lå, låååå, skåååål, lød det fra de mange nybagte studenter sammen med både vuvuzela-horn, båt-horn og en masse hvin og skrig.

Det var tydeligt, at dagen var en glædens dag, selvom de mange piger alle måtte skutte sig under de små kjoler i den hårde blæst.

- Ååååh, det er bare så fedt, det her. Endelig færdige!!, griner en pige til en veninde, og holder om hende, mens dåseøllen bliver i den anden hånd.

Der var gang i den i vognene, og de unge mennesker hoppede og dansede og knuste hinanden.

I tonerne til et nummer, hvor sangeren råbte "fuck religion, fuck oldtidskundskab" kørte vognen ud på Stenløses gader, mens de mange elever skreg og hvinede, dyttede og båttede og råbte skål til de forbipasserede på gaden.

Bilister i nærheden brugte også flittigt hornet, som man nu engang gør, når studenterne kommer på gaden, og de glade elever måtte i den grad føle sig fejret.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?