13. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skovbørnehave indstillet til lukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skovbørnehave indstillet til lukning
Opdateret 15. marts 2017 kl. 14:14
Egedal - 15. marts 2017 kl. 12:38
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skovbørnehaven i Smørum Hede Enge er indstillet til lukning af et næsten enigt Børne- og Skoleudvalg i Egedal Kommune. Kun Radikale Venstres Rikke Morten stemte mod en lukning, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg synes, det er et kedeligt udfald. Det har været en hård sag, der har strakt sig over en lang periode, og det har medført en masse uvished. Nu har vi fået vished, og nu glæder jeg mig til at se fremad, siger udvalgsformand Carina Buurskov.

Baggrunden for udvalgets beslutning er, at der pt. kun er indskrevet 14 børn i institutionen, og det har udvalget altså fundet at være et for spinkelt et grundlag at drive børnehaven videre på.

Rikke Mortensen stemte som det eneste udvalgsmedlem mod en lukning.

- Jeg ville gå meget langt for at holde hånden under Hede Enge. Min holdning er, at der skal være differentierede tilbud i kommunen, og jeg har været imponeret over det, de har udrettet på stedet. I stedet for at lukke Hede Enge foreslog jeg, at man kunne tilføre 10 vuggestuepladser, fordi vuggestuebørn tæller dobbelt. Kunne man tiltrække 10 vuggestuebørn, så begyndte det at kunne løbe rundt, siger Rikke Mortensen.

Beslutningen skal nu behandles af Økonomiudvalget og Byrådet, som Rikke Mortensen dog ikke forventer vil gå imod Børne- og Skoleudvalget beslutning.

- Jeg tror, Hede Enge er lukket, hvis jeg skal være helt ærlig, konstaterer hun.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk