17. april 2021
SF og Lokallisten Ny Egedal var de eneste, der ville sætte salget af Toftehøjskolegrunden (billedet) og Søagerskolegrunden i bero. Foto: Annemettte Jensen
SF og Lokallisten Ny Egedal var de eneste, der ville sætte salget af Toftehøjskolegrunden (billedet) og Søagerskolegrunden i bero. Foto: Annemettte Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolesalg blev ikke sat i bero

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolesalg blev ikke sat i bero
Egedal - 25. februar 2021 kl. 14:51
Af Af Annemette Ross Jensen

SF og Lokallisten Ny Egedal fik ingen opbakning til et forslag om at tage salget af Toftehøjskolegrunden i Ølstykke og Søagerskolegrunden i Smørum op til revision, når undersøgelsen af af vedligeholdelsesefterslæbet foreligger.

Forslaget blev forkastet med 17 stemmer fra V, K, S, R, LA, DF og løsgænger Jacob Loessl imod SF og LNE's fire, og det var ikke den eneste gang, at de fire var i opposition til resten af byrådet.

Under godkendelse af dagsordenen forsøgte SF og LNE at få udskudt punkt 2 om udviklingsplan for kultur- og fritidsfaciliteter, punkt 4 om budgetramme til omplacering af Ølstykke Skytteforening og punkt 11 om Handleplan 2021-2025 til Egedal Kommunes ejendomstrategi indtil der var kommet klarhed over de økonomiske forudsætninger forud for skolelukningerne i lyset af den undersøgelse der er i gang. Det blev også forkastet med 17 stemmer imod fire.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?