20. oktober 2018
Daglig pædagogisk leder Mik Fallesen og Julie Beck Ritmann på Hampelandskolen, der er nomineret til Årets Læseinitiativpris 2017. Foto: Egedal Kommune
Daglig pædagogisk leder Mik Fallesen og Julie Beck Ritmann på Hampelandskolen, der er nomineret til Årets Læseinitiativpris 2017. Foto: Egedal Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skole kan få pris for læseinitiativer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skole kan få pris for læseinitiativer
Egedal - 23. november 2017 kl. 10:54
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et læseprojekt på Hampelandsskolen i Ølstykke er blandt de fem fra landets kommuner, der er nomineret til Årets Læseinitiativpris 2017.

Det er Landsforeningen af Læsepædagoger, som uddeler prisen, og det er skolens læsevejleder Julie Beck Ritmann, der er nomineret med et læseprojekt, der har bidraget til at forandre læsekulturen på skolen. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Af den fremgår, at formålet med uddelingen af prisen er at formidle viden om nye initiativer på læseområdet, der kan inspirere andre til at fremme læsefærdighed, sætte fokus på læsning, forny læseundervisningen og ikke mindst, at hædre initiativtagere.

»Julie Beck Ritmann er arkitekten bag talrige forandringsprocesser på skolen, hvor det drejer sig om at undervise i skriftsproget, i den læsefaglige såvel som den fagfaglige undervisning«, skriver Egedal Kommunes læsekonsulent, Unn Kristensen i sin indstilling.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk