24. april 2019
SF?eren Jens Skov fik ikke opbakning til en skattestigning nu, men S og R var ikke helt afvisende, hvis grundsalget ikke går som forventet. Foto: Allan Nørregaard
SF?eren Jens Skov fik ikke opbakning til en skattestigning nu, men S og R var ikke helt afvisende, hvis grundsalget ikke går som forventet. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skattestigninger kan stadig komme i spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattestigninger kan stadig komme i spil
Egedal - 12. oktober 2018 kl. 05:23
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SF fik ikke opbakning til sit budgetforslag med en stigning i grundskyldspromillen på 6,02 fra 23,98 til 30 promille, men af kommentarerne fremgik, at ikke alle er afvisende overfor en skattestigning, hvis grundsalget ikke går som forventet.

Ib Sørensen (S) bemærkede, at Socialdemokratiet langt hen ad vejen havde været med på, at en skattestigning kunne være et håndtag at skrue på, hvis den plan, der nu er lagt ikke lykkes.

- Så ligger det i budgetaftalen, at vi skal sætte planlagte anlægsinvesteringer i bero eller undersøge muligheden for en skattestigning, og det kan godt være på grundskylden, sagde Ib Sørensen.

Rikke Mortensen og Helle Nielsen fra de radikale undlod at stemme imod SF's budgetforslag, og Rikke Mortensen bemærkede, at partiet har bakket SF's forslag om at kigge på indtægtssiden op.

- Økonomien er vældig bekymrende, men vi har valgt at være med for samarbejdets skyld, sagde hun.

Bendt Tranekjær Rasmussen (LA) ærgrede sig over, at SF kun vil skattestigninger og pegede på, at stigende skatter også giver stigende serviceudgifter.

- Og så er det skruen uden ende, sagde han.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede