11. april 2021
Sådan illustreres den centrale del af grunden, hvor der kigges op mod den tidligere rådhusgrund. Ill: Aarstiderne  Arkitekter
Sådan illustreres den centrale del af grunden, hvor der kigges op mod den tidligere rådhusgrund. Ill: Aarstiderne Arkitekter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skal tage stiling til skolegrundens fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal tage stiling til skolegrundens fremtid

Udviklingsplan for Toftehøjskolen på dagsordenen hos Planudvalget

Egedal - 09. marts 2021 kl. 10:57
Af Henrik Gregersen

Dønningerne har knapt lagt sig i kølvandet på de regnefejl til 14 millioner kroner, en rapport fra revisionsfirmaet PWC netop har bekræftet i forbindelse med lukningen af Toftehøjskolen i Ølstykke, inden politikerne skal tage stilling til næste skridt.

Torsdag skal Planudvalget nemlig tage stilling til, om man ønsker at godkende udviklingsplanen for skolegrunden og derpå igangsætte et lokalplanarbejde, der vil gøre det muligt at omdanne området til et centralt placeret boligområde,

Egedal Kommune har udvalgt et udviklingsteam bestående af SLA arkitekter, Årstiderne Arkitekter og Plushusene. Formålet med udviklingsplanen er at samle borgernes, kommunens og udviklingsteamets ønsker og ideer til den fremtidige bebyggelse, og derved danne grundlag for efterfølgende udarbejdelse af lokalplan for området.

Udviklingsplanen peger mod en fortætning på grunden med ca. 206 boliger, fælleshus, foldboldbane, legeplads og stier i et moderne bofællesskab baseret på udlejningsboliger.

Centralt i planen er et fælleshus, hvor der er plads til kreative fritidsinteresser med værksted og atelier samt fitness og multisal - samt mulighed for fællesspisning og gæsteværelser til besøgende.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?