17. december 2018
Bjarne Larsen er formand for både det gamle og det nye Seniorråd.
Bjarne Larsen er formand for både det gamle og det nye Seniorråd.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seniorråd er stadig bekymret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seniorråd er stadig bekymret
Egedal - 11. januar 2018 kl. 05:30
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om Egedal Kommunes afgående Seniorråd kan glæde sig over, at der stort set ikke er sket reduktioner i kommunens budget for det kommende år, så er rådet ked af de stadigt tilbagevendende forslag om besparelser på ældreområdet og bekymret for, om kommunens budget for 2018 kan holde.

Det fremgår af rådets fjerde og sidste årsberetning for 2017, som blev vedtaget af det nye Egedal Seniorråd på rådets første møde den 8. januar 2018.

I løbet af 2017 har Seniorrådet protesteret kraftigt mod besparelsesforslag både i maj og i forbindelse med budgetforslaget for 2018 og overslagsårene, og det er begge gange sluppet med skrækken, men rådet er stadig bekymret.

»Politisk blev det udtrykt, at det vedtagne budget 2018 er et meget ansvarligt budget, hvor borgmesteren er garant for en økonomi i balance i samarbejde med alle parter i byrådet. Det er vel ikke helt troværdigt, da udgifterne er cirka 50 mio. højere end indtægterne. Det er ubalance, der vil noget.«, mener rådet.

- Det vil ikke komme bag på os, hvis budget 2018 skal genåvnes i løbet af året, som det er gjort tidligere, siger Bjarne Larsen, der er formand for både det gamle og det nye Seniorråd i en pressemeddelelse om årsberetningen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk