28. februar 2020
Niels Herløv kan godt lide at spille gamle børnesange som »Se den lille kattekilling« og »Lille Peter Edderkop« for børnene. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Niels Herløv kan godt lide at spille gamle børnesange som »Se den lille kattekilling« og »Lille Peter Edderkop« for børnene. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se video: Niels tager guitaren med og spreder glæde til børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se video: Niels tager guitaren med og spreder glæde til børn
Egedal - 08. juni 2019 kl. 05:25
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Se den lille kattekilling« og »Lille Peter Edderkop« kan være på repertoiret, når Niels Herløv tager sin guitar med og besøger Børnehuset Bækkegården på Bækkegårds Plads i Ølstykke.

Siden efteråret 2017 har han brugt en time en gang om ugen sammen med børn i daginstitutionen.

- Det har jeg meget glæde af, og det håber jeg også, børnene har, siger Niels Herløv.

Hans frivillige arbejde i Bækkegården startede, da Ældre Sagen averterede efter frivillige til sit nye projekt generationsmøder.

- Jeg syntes, det lød meget sjovt, og jeg syntes også, jeg havde noget at give, og jeg har selv børnebørn, fortæller Niels.

Aftalen kom i stand med Bækkegårdens daværende leder, og da den nuværende Lene Brøndum trådte til den 1. juni sidste år,»arvede« hun så at sige aftalen med Niels, og det er hun glad for.

- Jeg synes, det er en rigtig god ide, og en meget værdifuld nuance for børnene at få på, at vi er forskellige som mennesker. Jeg synes, det er meget positivt, siger Lene Brøndum.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 8. juni.