20. november 2017
Nogle dygtige piger viser, hvad de kan. Foto: Martin Mathiesen
gallery icon

Se billedserie

Nogle dygtige piger viser, hvad de kan. Foto: Martin Mathiesen
Foto: Martin Mathiesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Flot gymnastikopvisning i Ganløse Hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Flot gymnastikopvisning i Ganløse Hallen
Egedal - 14. marts 2016 kl. 12:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag fandt den årlige opvisning i Ganløse Gymnastik endnu en gang sted i Ganløse hallen. Der var blandt andet et springhold i nattøj, små sørøvere på aktivitetsbaner og rytmiske dansere i perfekt symmetri samt gæsteoptrædener i form af blandt andet dansetruppen Team Exceptions, der er mangedobbelt Danmarksmestre i hip hop.

Det andet gæstehold var DK V Skippers fra Værløse. Det er et konkurrencehold i rope skipping med over 20 deltagere, herunder begge Ganløse Gymnastiks egne sjippeinstruktører.

Og der var da heller ingen tvivl om opbakningen til både danserne og rope skipperne. Der blev hujet og klappet af begge hold - måske fordi der var en enkelt eller to blandt publikum, der kendte nogle af holddeltagerne.

- Det har helt sikkert en effekt, at det er kendte ansigter, sagde foreningsformand Merete Langwadt Guld, som håber, at det også kan smitte af på foreningens sommersæson, der starter om kort tid.

- Vi tilbyder både hip hop og rope skipping som sommerhold, oplyser hun og fortæller, at foreningen i øjeblikket har fokus på de såkaldte "tweens" - børn i alderen 10-12 år, som har en tendens til at stoppe med at dyrke sport.

- Vi har svært ved at fastholde netop den aldersgruppe - både her i Ganløse og på landsplan. Motion er vigtigt, og det er faktisk et ret godt »frikvarter« fra en hektisk hverdag, hvor man konstant er til stede på de sociale medier, med en time, hvor man ikke selv skal tage stilling til så meget," forklarer Merete Langwadt Guld. Derfor håber hun også, at både tweens og alle andre lod sig inspirere af opvisningen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk