28. juli 2021
Ingen revy-premiere i Ganløse uden lidt stjernestøv. Her ses Keld og Hilda Heick sammen med blandt andre Kirsten Sigaard (klædt i hvidt). Foto: Kenneth Tanzer
gallery icon

Se billedserie

Ingen revy-premiere i Ganløse uden lidt stjernestøv. Her ses Keld og Hilda Heick sammen med blandt andre Kirsten Sigaard (klædt i hvidt). Foto: Kenneth Tanzer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: De kendte strømmede til revy-premiere på kroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: De kendte strømmede til revy-premiere på kroen

Keld og Hilda Heick, Birthe Kjær og Pernille Højmark var blandt de mange kendisser, som søndag aften havde fundet vej til premieren på årets Ganløse Revy, der efter corona vendte tilbage med et brag

Egedal - 14. juni 2021 kl. 14:45
Af Kenneth Tanzer

"Hold nu op, hvor var det bare skide skægt."

En ældre mand gjorde ikke noget for at skjule sin store begejstring, da han sent søndag aften satte kursen mod hoveddøren på Ganløse Kro.

Forinden var han og 79 andre spisende gæster blevet præsenteret for to timers dansk revy-underholdning, når det er allerbedst.

Søndagens premiere-aften havde nemlig det hele - sjove parodier på statsminister Mette Frederiksen, en hyldest til Dolly Parton og en erotisk novellesamling.

Ja, vi fik såmænd også stiftet bekendtskab med kvindens dynamiske livsbane, det usympatiske svin og tidligere minister Mogens Jensen.

Instruktør Michel Castenholt fik sammen med revy-skuespillerne Michael Hasselflug, Martin Knudsen, Liselotte Krogager og en storspillende Lisbeth Kjærulff sammensat en premiere-aften, hvor klapsalverne bare blev ved og ved.

Stærkt underholdende

"Det var rigtig godt og stærkt underholdende. Jeg kan godt lide, når der bliver lavet parodier på eksempelvis vores politikere. Man skal grine til en revy, og det gjorde jeg mange gange," sagde Johnny Aagaard, som blev bakket op af Lissy Larsen.

"Jeg var helt vild med Lisbeth Kjærulffs Mette Frederiksen-parodi. Det gjorde hun altså godt, men der var mange højdepunkter," sagde hun.

Det var dog ikke en premiere-aften uden skønhedsfejl. Således måtte Michael Hasselflug to gange forlade scenen, da han gik i stå under nummeret "Den politiske vise", men han kom stærkt tilbage og fik sat en god slutspurt ind, hvor publikum skreg af grin, mens de kom med i swingerklub, til skolepsykologen og til et stort Dolly Parton-show.

Til sidst stod publikum op og klappede takstfast, hvilket rørte kroejer Kenneth Molander efter en hård corona-periode, der blandt andet aflyste sidste års revy-forestilling.

Tudeture af corona

"Denne her kro er fra 1688, og den er ikke bygget til at stå tom. Vi lever af glade gæster, og vi lever af vores revyer. At se den scene stå tom under corona, har været forfærdeligt og meget hårdt. Nu er vi endelig tilbage med det gør vi gør bedst, og når jeg mærker den glæde og stemning blandt skuespillerne og vores gæster, ja så har det været alle tudeturene værd," sagde en lykkelig Kenneth Molander.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?