30. maj 2020
350 børn fra 1. og 2. klasse på Distriktskolerne i Ølstykke og Ganløse spillede onsdag koncert i Maglehøjhallen i anledning af "Musikkens Dag" i Egedal. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

350 børn fra 1. og 2. klasse på Distriktskolerne i Ølstykke og Ganløse spillede onsdag koncert i Maglehøjhallen i anledning af "Musikkens Dag" i Egedal. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: 350 børn spillede i kæmpe orkester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: 350 børn spillede i kæmpe orkester
Opdateret 18. april 2018 kl. 16:28
Egedal - 18. april 2018 kl. 16:02
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag stod i musikkens tegn i Maglehøjhallen i Ølstykke, da hele 350 børn gik sammen i et kæmpe orkester og spillede koncert, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den 18. april holdt Egedal Musikskole nemlig »Musikkens Dag«, og det var det i den grad denne formiddag i Maglehøjskolens hal.

Op mod 700 mennesker var samlet i hallen, hvor 350 af dem var 1. og 2. instrument- og musikprofilklasser fra Distriktsskole Ølstykke og Distriktsskole Ganløse, som i en halv time sang og spillede på både violin, cello, xylofon, guitar, ukulele og trompet.

Og det var en flok engagerede og fokuserede små musikanter, der onsdag spillede deres instrument og sang for deres lungers fulde kraft, når der blev givet tegn.

- Vi mødtes klokken 9 i morges, og så har vi øvet lige siden. Børnene er jo ikke så store, men det er bare gået så godt, og de har virkelig en fornemmelse, at de godt kan finde ud at spille musik, og de vil gerne, fortalte Jakob Høgsbro, der er dirigent og komponisten bag koncertens numre, og som stod i spidsen for koncerten.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 19. april.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?