23. januar 2019
Børn og voksne fra DUI-Ølstykke havde en sjov weekend med middelaldertemaet. Se DUI-Ølstykkes video på https://www.youtube.com/user/DUIere3650. Foto: Joachim Lærke Lyager
gallery icon

Se billedserie

Børn og voksne fra DUI-Ølstykke havde en sjov weekend med middelaldertemaet. Se DUI-Ølstykkes video på https://www.youtube.com/user/DUIere3650. Foto: Joachim Lærke Lyager
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Tilbage til Middelalderen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Tilbage til Middelalderen
Egedal - 10. september 2018 kl. 09:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ølstykke: Bueskydning, ringridning og sværdkamp var på programmet, da børn og voksne fra DUI-Ølstykke var på hyttetur under temaet Middelalder.

»Det blev en super hyggelig weekend, med masser af sjove aktiviteter.«, fortæller formanden Joachim Lærke Lyager i en pressemeddelelse.

Det startede med, at Baron von Hakkebøf bød velkommen. Han opfordrede alle til, at forberede sig til den store dyst, hvor vinderen kunne få Prinsesse Frikadelles hånd. Derfor var der godt gang i smedeværkstedet, hvor man kunne lave sit eget sværd, og man kunne også lave sin egen hest så man var helt klar til den store dyst i bueskydning, ringridning og sværdkamp.

»Det var en hård dyst, og alle gjorde deres ypperste for at vinde. Men i sidste ende løb Ridder Tobias med sejren og Prinsessen hånd. Baron von Hakkebøf inviterede derfor alle til den store festmiddag om aftenen. Her stod den lokale kardinal for en meget anderledes, men sjov bordbøn. Alle ridderne måtte dog senere en tur i skoven for at redde den yndige prinsesse fra kidnapning. Men heldigvis fik weekenden en lykkelig afslutning med pandekager over bål.«, oplyser formanden.

Næste hyttetur har Harry Potter som tema.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk