17. februar 2019
Familien Ventrups Rolls Royce trak mange nysgerrige blikke.
gallery icon

Se billedserie

Familien Ventrups Rolls Royce trak mange nysgerrige blikke.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: At have veteranbil er en livsstil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: At have veteranbil er en livsstil
Egedal - 03. september 2018 kl. 05:39
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kunne fristes til at tro, at det var en livsstilsmesse, der var i fuld gang, da flere hundrede mennesker søndag samledes på Græstedgård. Det var det dog ikke, men derimod Ølstykke Veteranbil & Mc Klub, der afholdt sin 18. udgave af Fjordløbet, hvor 77 biler og 17 motorcykler med mindst 35 år på bagen var indskrevet til start. Men blandt de mange deltagere og nysgerrig gæster var der stor enighed om, at det at have en veteranbil, er en livsstil, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Blandt deltagerne i løbet, som startede klokken 10, hvor de første biler blev sendt ud på den nordsjællandske rute, var blandt andre 55-årige John Ventrup og hustruen 55-årige Vibeke, som stillede til start i en Rolls Royce Phantom fra 1929.

- For os er veteranbiler ikke en mandeting, siger John Ventrup.

- Det er en fælles interesse og en livsstil. Jeg hjælper, hvor jeg kan, og så er det jo også interessant, at vores biler har en historie, som vi kan gå på opdagelse i, siger Vibeke Ventrup.

Blandt arrangørerne var der søndag stor tilfredshed med, at så mange, der som Vibeke og John Ventrup har en stor passion for veteranbiler, var mødt op for at deltage i løbet.

- Vi har fuldt hus forstået på den måde, at vi ikke har flere pladser på parkeringspladsen. Det er dejligt, at interessen for vores løb er så stor, for på den måde er vi også med til at værne om en tradition, siger formand for Ølstykke Veteranbil & Mc Klub, Per Hougard Frederiksen og tilføjer:

- Moderne biler er alle styret af computerchips, men de gamle biler mere mekanik. Det er for det første sjov at gå og arbejde med, men det er også sjovt, at de gamle biler kan vække så mange minder, siger formanden.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk