14. december 2017
Brødrene August og Bertram Agerskov tilbagelagde lørdag 160,93 kilometer. Her er de ved start i Svendstrup Strand ved Kalundborg. Foto: Holger Agerskov
gallery icon

Se billedserie

Brødrene August og Bertram Agerskov tilbagelagde lørdag 160,93 kilometer. Her er de ved start i Svendstrup Strand ved Kalundborg. Foto: Holger Agerskov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: 160,93 kilometer på ét hjul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: 160,93 kilometer på ét hjul
Egedal - 08. august 2017 kl. 05:15
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag tog Ølstykke-brødrene August Agerskov 15 og Bertram Agerskov 13 år udfordringen op med at køre et unicentury på 100 miles eller 160,93 kilometer på unicykel på en dag.

»Den tidligere uofficielle rekord er fra 2015 hvor den blev sat af amerikaneren Augie Tourdot 14 år.«, oplyser drengenes far Lars Agerskov i en pressemeddelelse om bedriften.

August og Bertram kører til daglig i Jyllinge Unicykel Klubben JUCE, og lørdag gik starten klokken 8 fra Kalundborg og videre til Holbæk, Frederikssund, Jyllinge, Trekroner, Vallensbæk med mål hos bedsteforældrene i Smørum.

»Turen gik i typisk dansk vejr sol, skyer, vind og lidt regn og med højt humør med opbakningen fra klubkammerater, der kørte med noget af vejen. Efter 120 kilometers kørsel ramte brødrene »muren« hvor træthed og smerter i bagdelen var ved at tage modet fra dem, men med fælles opbakning holdt de hinanden oppe og efter 140 kilometer var målet inden for rækkevidde. Til stor glæde gennemførte de efter 13 timer og 12 minutter, og Bertram er nu yngste unicykel rytter til at have gennemført 100 miles på et døgn.«, fortæller Lars Agerskov.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk