22. oktober 2021
Nogle af de ældre beboere holdt sig ikke tilbage med at komme helt tæt på Elvis. Fotos: KT
gallery icon

Se billedserie

Nogle af de ældre beboere holdt sig ikke tilbage med at komme helt tæt på Elvis. Fotos: KT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se Elvis feste og danse med de ældre: Aloha from Egeparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se Elvis feste og danse med de ældre: Aloha from Egeparken

For første gang i halvandet år kunne beboere og pårørende på Plejecenter Egeparken i Egedal mødes til musik, mad og hygge

Egedal - 27. september 2021 kl. 12:35
Af Kenneth Tanzer

Elvis, han lever altså.
I hvert fald, hvis man spørger på Plejecenter Egeparken.

Her havde beboere og deres pårørende nemlig en herlig fredag eftermiddag i selskab med "The King" (Jesper Skovgaard, red), der med kindkys og kække replikker gav den gas med velkendte hits som "Love me tender", "In the ghetto", "Return to sender" og mange mange flere.

"Det bliver ikke bedre," sagde en jublende beboer, da Lokalavisen Egedal kiggede forbi Elvis-festen.

Det var første gang i halvandet år, at samtlige beboere på alle tre etager på det lokale plejecenter kunne hygge sig i selskab med de pårørende og stedets personale.

"Det er helt fantastisk at være vidne til den glæde, som dette arrangement giver vores beboere. Efter en hård tid med corona, hvor vi har mærket ensomhed og afsavn, så er det en kæmpe glæde at se det fællesskab, som musik og hygge kan give," sagde Lone Thykjær og Hanne Iversen, begge social- og sundhedsassistenter på Plejecenter Egeparken.

Hjalp til uden løn

Først var det faktisk planen, at personalet ville lave en festival, men da det blev for økonomisk omfattende, så tog man i stedet kontakt til Jesper Skovgaard, som sagde ja til at kigge forbi som Elvis.

"Vi har aloha-plakater, vin, fadøl, chips og helstegt pattegris, så vi er gået all-in på at skabe liv og glade dage. Vi har også fået vores frivillige personale til at komme og hjælpe til uden løn. Det siger lidt om sammenholdet," lød det fra Lone Thykjær og Hanne Iversen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?